Ivan doet een schokkende ontdekking

Ivan doet een schokkende ontdekking

Slecht nieuws voor de bewoners in Utopia! Want Ivan heeft een schokkende ontdekking gedaan, volgens hem zijn ze de l*l…

We zagen Ivan naar het kantoor lopen om daar het slechte nieuws met Cees, Rob en Victoria te delen. We zijn de l*l zegt Ivan tegen het groepje. Wat dan vraagt Rob nieuwsgierig. Ivan antwoordt dat de hele badkamer en vloer vervangen moet worden. Rob is benieuwd waar hij dat op baseert en dus gaan de twee richting de kapsalon. Daar legt Ivan het verder uit. De hele grond is nat en zacht door een lekkage zegt Ivan. Wayo zegt Rob terwijl hij met zijn voet op de zwakke plek in de vloer voelt. En daar komt die geur dus ook vandaan gaat Ivan verder. Rob denkt dat Wim deze stemronde niet in gevaar is. Ivan lijkt het daarmee eens te zijn, we maken ons probleem zijn probleem grapt hij. De heren zijn het erover eens dat alles vervangen moet worden. Dus de badkamer én de vloer. Zo gebeurd alles gelijk in één keer goed. Maar dat zal wel heel veel geld gaan kosten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. manu at 04:09

    Rob is al in paniek dat ie wat moet gaan doen want dat is ie niet gewend. Liever lui dan moe hij zit liever met zn biertje hele dag in zn handen en geen reed uitvoeren!

  2. Therese at 21:49

    Ja heren , weten jullie nog dat de wc’s en de badkamers niet schoon gemaakt waren door Wim en Cees daar wat van zei maar dat was volgens Wim {Sorry } Zeiken over het schoonmaken???
    Denk even terug de hoge drukspuit wij hier thuis hebben toen al voorspeld dat dat lekkage zou geven ,dus Cees heeft WEER GELIJK GEHAD .YES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *