Cees vindt Ivan een arrogante lul

Cees vindt Ivan een arrogante lul

Tijd voor een portie hectiek in Utopia! Dit keer een ruzie tussen Cees en Ivan over de boekhouding. Het begon allemaal in het kantoor…

Cees wilde een gesprek met Ivan aangaan, hij wilde het een en het ander uitleggen over de boekhouding. Eerder hadden de twee al onenigheid over bepaalde facturen die wel of niet betaald zouden zijn. Cees wilde Ivan laten zien dat ze echt niet betaald zijn. Maar al snel kregen de twee een discussie, ze zijn het er niet over eens hoe ze met elkaar omgaan. Ivan besluit uiteindelijk weg te gaan. En Cees besluit te ventileren met Bas onder het genot van een sigaretje. Stelletje klootzakken zegt Cees terwijl hij een shaggie draait. Wat is er dan vraagt Bas aan zijn mede bewoner. Cees antwoordt dat het de zoveelste clash is tussen hem en Ivan. Eerst zet hij me vannacht te kakken, en nou flikt ie het weer! Wat dan vraagt Bas die er nog altijd niet zoveel van snapt. Volgens hem klopt mijn verhaal niet en ik zou er niets van snappen. En op een gegeven moment zei Ivan moet je die houding eens zien. Godverdommese snotneus! Relax Cees antwoordt Bas, het wordt allemaal gezien. Vervolgens doet Cees Ivan zijn houding na. Het is aan jou overgedragen gaat Bas verder en we kunnen niet verwachten van jou dat je het in één keer snapt. Ik heb de grote lijnen in mijn hoofd benadrukt Cees. En daar balen ze van… Ivan onderbreekt het gesprek, schuift het raam bij het rokersbankje open en vraagt aan Cees of hij zijn houding net imiteerde. Precies ja antwoordt Cees, mag dat ook niet?! Ventileren heet dat! Wel eens van gehoord, of niet?! Jij bent echt ongelooflijk Cees antwoordt Ivan kwaad terug. Hoe meer begrip jij krijgt des te arroganter jij wordt! En daar ben ik helemaal klaar mee, helemaal! Als er een arrogant is dan ben jij het kaatst Cees terug. Ivan smijt het raam dicht en Cees richt zich op Bas. Moet je nou horen, klootzak. Weet je waar hij van baalt? Het hele verhaal van Mark klopt geen reet van! We staan er veel slechter voor. Ik heb openstaande facturen gevonden waar je niet goed van wordt van na december zelfs voegt hij eraan toe. Dat heb ik Ivan vertelt en dan gaat hij mij vertellen dat ik een lul verhaal sta te vertellen? Als ik het dan aanwijs op de bank dat het niet betaald is zegt iedereen ohh ja! Ik ben dit helemaal zat ratelt Cees verder. Hij doet nota bene de ramen open als ik ook maar iets doe! Sta je nou mijn houding voor te doen? Ja dat sta ik ja! En zelfs dat kan niet bij meneer de koning! Want hij bepaald, arrogante lul is het! Denkt zich alles te kunnen permitteren. Daarom wil hij hier niet weg, heerlijk hier de koning uithangen. Buiten moet hij weer aan het werk, oe dat is eng! Volgens Bas slaat het ook nergens op, maar Ivan is geen koning doordat hij dat zegt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:14

    Is Ivan ook maar wel een die hard heeft gewerkt , en waarom moet toch iedereen die te lang zit weg.
    Hij werkt nog en dat kan je van o.a. Benjamin en Rob en nog een paar dames ook niet zeggen .
    Wat de mannen wel kunnen is zuipen.

  2. Anja at 17:37

    Goed zo cees ivan denkt dat hij zich alles kan permiteren, ik hoop dat de mensen het lef hebben om hem eruit te stemmen, en idd een arrogante l*l

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *