Bas en Michael gaan verschillende duels met elkaar aan

Bas en Michael gaan verschillende duels met elkaar aan

Na alle rumoer gebeurd er niet extreem veel, maar gelukkig kunnen we je toch nog voorzien van wat Utopia nieuws :). Dit keer iets over Bas en Michael, de twee gaan namelijk wat duels aan met elkaar…

Voor Bas lijkt het al weer duidelijk, ik hoor de smoesjes alweer. Je hebt hier pijn, je hebt daar pijn. Planken breken, je benen doen pijn zegt hij tegen zijn mede bewoner. Michael lacht en zegt dat het geen smoesjes zijn. Hij steekt zijn hand uit en zegt duel, aanvaard. Een handdruk volgt, en dan heeft Michael nog een puntje. Ik heb een tweede duel bedacht gaat hij verder. Bas kijkt nieuwsgierig en Michael legt het verder uit. We pakken dat zeil daar en dan gaan we worstelen. Bas vraagt verbaasd waarom hij met hem in de modder wil worstelen. Omdat ik dat kan antwoordt Michael vervolgens, dat is de enige reden. Maar waarom wil je met mij in de modder worstelen vraagt Bas nog maar een keer. Het gaat niet om jou antwoordt Michael, het gaat erom dat ik het kan! Het gaat niet altijd om jou! Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *