Rumoer na een centraal om de markt

Rumoer na een centraal om de markt

Eerder schreven we al over Bjorn en Ivan die zich zorgen maken over de Utopia markt. Die zorgen zijn zo hoog dat de bewoners er maar een centraal over houden. Hier vindt je alle besproken punten terug. Na een kort centraal ontstond er flink wat rumoer. Ook hebben we een video van het centraal toegevoegd zodat je deze gebeurtenis nog wat gedetailleerder terug kunt kijken.

Ivan opent het centraal. Hij vertelt dat iedereen verantwoordelijk is voor bepaalde stukjes voor de markt, te raden of alles goed verloopt. Ivan merkt op dat de kaartverkoop niet goed gaat. Ik wil dat iedereen zich bezig gaat houden met de markt gaat hij verder. En alleen met de markt benadrukt hij. Ook denkt Ivan dat als de bewoners er nu niet aan gaan trekken zij volgende maand op een houtje moeten gaan bijten. Er moeten ideeën komen om kaartjes te verkopen. Hij noemt als voorbeeld iets met de radio doen. Iedereen moet bezig zijn met de markt. Cemal heeft een idee, hij wil een schilderij maken. Maar Ivan vindt het niks, het is een leuk idee maar mensen willen niet alleen een schilderij maar ook de Utopianen een stukje beter leren kennen voegt hij eraan toe. Ivan wil het niet over het Bruin Café hebben maar Benjamin wel. Benjamin wil bezoekers van het het café de kaartjes voor de markt aanbieden, voor de helft van de prijs. Er zijn veel kansen die gepakt kunnen worden. Ivan spoort iedereen aan elkaar op te zoeken en met mooie dingen te komen. Ook moet er gekeken worden naar het financiële gat dat ontstaat. We moeten er nu elke dag mee bezig zijn benadrukt Ivan nog maar een keer.

Ivan was na het centraal boos, er moet wat gedaan worden om de kaartverkoop te verbeteren. Ook is hij boos omdat niet iedereen zijn best ervoor doet. Hij ging dan ook het gesprek aan met Bas met de vraagt wat hij gaat doen. Ik ga eerst de eendjes doen antwoordt Bas rustig. Boos loopt Ivan weg naar Bjorn, pak jij het verhaal op voor de radio vraagt hij aan hem. Ik ga wel even kijken antwoordt Bjorn. Ik weet wel hoe het werkt bij de radio. Ivan benadrukt dat het hem niets kan schelen hoe hij het doet, als het maar gebeurd. Ivan loopt de verdere middag wat nerveus rond. Hij zoekt andere bewoners om ze alsnog op scherp te zetten. Hij hoort een overleg tussen Ramona en een andere Gabriëlle. Het maakt niet uit! Er komt vandaan een storting binnen, dan kan alles betaald worden schreeuwt hij vervolgens kwaad door de loods. Ook heeft hij een mening over het lettertype voor wat promotiemateriaal. Als dat maar goed komt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *