Ivan en Bjorn maken zich zorgen om de markt

Ivan en Bjorn maken zich zorgen om de markt

De ochtend gaat rustig voorbij in Utopia. Ivan en Bjorn hebben een kort gesprekje gehad over de Utopia markt. Ivan moet even iets kwijt, hij zit ergens mee.

Ik maak mij zorgen om de markt zegt Ivan tegen Bjorn. Het wordt tijd dat we in gaan grijpen. We hebben nog anderhalve week tot de markt en we zitten nu op vijfentwintig procent voegt hij eraan toe. Bjorn is het helemaal met zijn mede bewoner eens. Ik zit er ook al een enige tijd mee geeft hij toe. Volgens Ivan hoort hij er te weinig mensen over en er zijn niet veel bewoners druk met de markt. We gaan ingrijpen vervolgd hij resoluut. Old versus new we laten de jonkies zien hoe het moet! Maar hoe gaan ze dat doen? Ze willen de huidige mensen van de marktcommissie apart nemen om aan te horen wat hun plannen zijn. En dat moet volgens Bjorn wel want anders wordt het een fiasco. Er is alleen één maar gaat Ivan verder, ik ben ook bezig met de bouw dus ik ga meer schreeuwen en jij gaat ze vangen. Ah dus je wilt het op de old school manier doen concludeert Bjorn. Dat kunnen we doen… Kunnen de heren er nog voor zorgen dat de markt een succes wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 13:13

    Eigenlijk vind ik het een dom idee.Ze hebben tijd genoeg gehad (diegene die het overgenomen hebben.)De nieuwelingen denken er wel gemakkelijk over en zeggen…is niet zo moeilijk, kunnen we wel.Ik vind persoonlijk dat ze maar eens op hun (bek) mogen gaan. Hopelijk een leren ze er dan misschien van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *