Gabriëlle ontvangt post!

Gabriëlle ontvangt post!

Vanmorgen is Victoria naar de brievenbus geweest, daar vond ze post voor één van haar mede bewoners. Eenmaal terug in de loods blijkt het voor Gabriëlle te zijn. Gabriëlle stond zich nog op te frissen en ontvangt de post. Als ze klaar is begint ze te lezen op bed. Gina komt al snel naast haar zitten.

Gabriëlle opent haar post en zo krijgt ze te horen dat haar vriendin naar Beyoncé gaat. En daar wil ze ook heel graag naar toe. Gabriëlle leest stilletjes verder en Gina vraagt uiteindelijk of het leuk post is. Ja is het antwoordt van Gabriëlle, er worden leuke grappen gemaakt. Ook ontvangt ze foto’s van het thuisfront waar ze zichtbaar vrolijk van wordt. Het zijn foto’s van Blue Ivy. Ook krijgt ze post van oud bewoner Naomi. Zij laat weten dat ze op bezoek is geweest bij haar familie. En laat weten dat alles goed met haar gaat. Verder vind ze dat Gabriëlle het goed doet, en volgens haar gaat de buitenwereld haar helemaal inpakken. Ook laat Gabriëlle weten dat het momenteel in haar familie wat problemen zijn. Iets met kleine ruzietjes. Verder krijgt ze uiteraard post van haar vrienden die ze later goed door gaat nemen. Regelmatig zagen we Gabriëlle lachen dus de berichten zijn positief te noemen. Bekijk in onderstaande video nog een deel van haar postmoment terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *