Cees klaagt over de t*ring takke bende

Cees klaagt over de t*ring takke bende

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen. En deze begon voor Cees al op tijd met klagen. Klagen over de takke tering bende zoals hij het zelf noemt. Dit deed hij tegenover nieuweling Cemal.

Cemal heeft zijn eerste nacht in Utopia overleefd, maar het was wel een nacht zucht hij. Kortom hij heeft koffie nodig, Cees legt uit hoe het koffieapparaat werkt en terwijl Cemal wacht op zijn bakkie vraagt hij Cees of hij goed geslapen heeft. Cees antwoordt redelijk goed, maar voor mijn doen goed voegt hij eraan toe met een lachje. Ben er één keertje uit geweest maar dat is vrijwel standaard. Cemal laat weten dat zijn nacht niet zo fijn was, het bed waar hij op ligt kraakt nogal en is een tweepersoonsbed gewend. Ja het is allemaal handgemaakt aldus Cees. Utopia is allemaal anders benadrukt hij. Hier is het smerig en goor gaat hij verder. Volgens mij is het hier schoner dan bij mij thuis lacht Cemal. Ohh zegt Cees verbaasd dan geef je een behoorlijke standaard af hier! De vloer is een grote zandbak klaagt Cees. En Cemal is op zijn beurt benieuwd hoe het met de taken zit. Volgens Cees is dat een drama, ik maak me er elke dag druk om. En ik vind het heel erg dat veel mensen zich geen reet van hun taken aantrekken. We hebben daar een takenlijst hangen maar al dagen heeft niemand iets gedaan. Do die komt ook koffie halen en hoort Cees klagen. Ze benadrukt er geen schijt aan te hebben. Een discussie lijkt er verder niet te komen en Cees neemt Cemal mee naar het schoonmaakrooster. Hij mag de taken van Mark doen, hij is immers weg. Cees somt vervolgens op wat er allemaal niet gebeurd zou zijn. Daarna lopen de twee naar de keuken en Cees laat zien wat voor een puinhoop het is. Cemal neemt zich voor om de loods binnen eens aan te pakken. Cees grinnikt en Cemal benadrukt dat hij het niet erg vind. Uiteindelijk komt Cees Do weer tegen en daar begint de oudste bewoner weer over de troep. Maar Do heeft geen zin om erover te praten. Cees antwoordt het allemaal best te vinden, maar het is wel een grote tering takke bende hier… Zal er vandaag wel schoongemaakt worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • anneke at 13:06

      Zal jij in een rommeltje willen wonen waar als het zo weer door gaat de beestjes weer lopen in de keuken
      Niemand en dan ook niemand doet zijn taak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *