Een gezellige avond voor Bas, Michael en Cemal

Een gezellige avond voor Bas, Michael en Cemal

We blikken nog even terug op afgelopen avond, want wat is er nog gebeurd? We schreven eerder al over het plan van Bas om met nieuwe bewoner Cemal de hottub in te gaan. Bas wilde dit samen met Ivan maar hij vond dit niets. Echter is het plan van Bas wel uitgevoerd, alleen is Ivan vervangen door Michael. De heren gingen compleet met gezichtsmasker de hottub in. Daar vond een gezellig gesprek plaats. We hebben er een filmpje van gevonden dus je kunt het lekker terugkijken. Als het hottub momentje erop zit dan duiken de mannen gezellig met zijn allen onder de douche. En dit keer wordt dat uiteraard ook gevolgd door de regie. Zie bovenstaande foto. Verder is er niet extreem veel meer gebeurd. Wel heeft Ivan een nieuw kapsel. Een gewaagd kapsel aldus Cees die al snel het eerste resultaat zag. Maar volgens Ivan is dat ook de bedoeling. Wat vindt jij ervan?

Nieuw kapsel Ivan

Nieuwe kapsel van Ivan

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *