Bas wil met Ivan en Cemal de hottub in

Bas wil met Ivan en Cemal de hottub in

Na een kennismaking tussen Ivan en Cemal gaan Bas en Ivan het gesprek aan over de nieuwste bewoner van Utopia. Al snel doet Bas een voorstel, maar of Ivan dat ziet zitten?

Terwijl de twee over het terrein lopen merkt Bas op dat ze nog geen vragenrondje met Cemal hebben gedaan. EN nu zat ik te denken nu is er een derde bewoner met een goddelijk lichaam, naast ons natuurlijk. Dus wat nou als wij met zijn drieën lekker de hottub in gaan en wat vraagjes stellen? Ivan blijft stil en antwoordt dat hij het een beetje gay vindt. Maar Bas is het daar niet mee eens. Jij maakt het gay voegt hij eraan toe. Jij begint over drie goddelijke lichamen in een hottub gaat Ivan verder. Ga jij maar lekker met hem in bad. De twee grappen nog even door terwijl ze wat spullen willen verplaatsen. Maar goed zegt Bas uiteindelijk, je vindt het niks en voelt je er gay bij, prima! Op dat moment komt Rob bij de heren staan. Het gaat dan over de boekhouding. Rob vertelt dat Cees zegt dat ze na de betaling van de kaarten op nul euro uit zouden komen. Maar volgens hem klopt er iets niet. Mark zei nog veertienduizend in de plus en hij nul… Dat is nogal een verschil. Dat gaan de heren uitzoeken, er zal vast en zeker een vervolg komen. Maar of we Cemal met Ivan en Bas in de hottub zien dat is nog niet zo zeker!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 00:11

    Ja Hoor Rob heeft weer eens commentaar op Cees
    ROB zal wel weer eens aan de bier gezeten hebben
    dat doet hij altijd om 12,00uur een normaal mens begint
    met koffie hij met BIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *