Cemal het naakt model

Cemal het naakt model

Cemal heeft zich al voorgesteld als nieuwe bewoner in Utopia. Ook vertelde hij (naakt) model te zijn. De map die de rondte in ging hebben we deels op kunnen vangen maar aangezien Google onze beste vriend is hebben we nog meer over hem kunnen vinden.

Zo is het modellenwerk niet vanzelf gekomen, op 18 jarige leeftijd krijgt hij tijdens een feestje van de Canadese acteur Richard Cardinal te horen dat hij goede looks heeft. De acteur opperde het idee om modellenwerk te overwegen. Op dat moment nam Cemal het nog niet echt serieus zo zegt hij in een interview bij het AD. Toen hij mij een jaar later er weer op aansprak, heb ik toch maar fotografen benaderd en foto’s laten maken. Deze foto’s plaatste hij op Facebook en via dit social medium platform wist EMG model management hem te vinden. Deze belde hem op en  zeiden dat ze foto’s van me wilden laten maken. Toen Cemal de foto’s later kreeg toegestuurd, was hij echt verbijsterd. Cemal herkende zichzelf helemaal niet meer. Alles was zo perfect. En zo kwam hij op 19 jarige leeftijd de modellenwereld in. In het begin veelal naakte shoots. Cemal vond dit naar eigen zeggen leuk om als lust object te worden gezien. Tegenwoordig houdt hij zijn kleding wel meer aan. Maar dat het modellenwerk niet zo makkelijk is wordt ook duidelijk. Hij is namelijk 3 CM te klein voor het echte werk. Eigenlijk moet je 25 zijn, want dan ben je uitgegroeid aldus Cemal, en minimaal 1,84 meter. Als ik langer was geweest, had ik nu al catwalkshows in Milaan gelopen, maar ik geef niet op. Ook doet  hij mee aan Men Universe Nederland 2016. Stemmen kan nog altijd, de winnaar wordt in mei bekend gemaakt. Ook staat Cemal in de Horse en Hunk-kalender  die nog altijd te koop is. Cemal is te zien onder de maand maart. Ook bij de dames binnen Utopia valt hij in de smaak. We hebben wat bewegende beelden op kunnen vangen die we hebben toegevoegd aan dit bericht. Vinden jullie Cemal een mooie aanwinst voor Utopia?

Klik hier voor de wat pikantere fotos…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 20:21

  Wat doet een model in utopia hij kan daar toch geen geld mee verdienen.
  En bouwen kan hij ook maar daar is Wim ook voor .
  Net wat ik schrijf een boekhouder zal beter zijn.

 2. CJ at 10:57

  Gatver word Utopia nu een homo gebeuren,en wat heeft Cemal voor problemen?
  nou Utopia word er niet beter op, hier zit niemand op te wachten, volgens mij raakt de koek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *