Cemal meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia!

Cemal meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia!

Zoals we al schreven werd het centraal abrupt onderbroken omdat er een nieuwe bewoner aan de poort stond. Het gaat om Cemal hij wordt hartelijk verwelkomt door de rest van de groep maar het centraal gaat toch nog even door… Cemal moet even wachten voordat hij zichzelf voor kan stellen…  Een snelle opvolger voor Mark dus!

Het centraal gaat verder
Cemal je komt op een goed moment binnen. We maken eerst even het rondje af zegt Ivan tegen de nieuweling. En legt uit dat hij een sparringspartner nodig heeft voor de organisatie in Utopia, omdat Mark gisteren Utopia heeft verlaten. Bjorn sluit bij hem aan.  Op dit moment hebben wij dus even het overzicht over de 2.600 euro gaat Ivan verder. Dit bedrag is bedoeld voor investeringen. Het doel is om hier 5.000 euro van te maken.

Cordwood 2.0
Bas en Ivan gaan vandaag het cordwood huis upgraden. Ze gaan een toestel van de obstacle run afbreken en een veranda maken. Cemal merkt op dat hij graag wil helpen. Ivan vraagt of de nieuweling handig is. Ja ik ben een bouwer antwoordt Cemal. De bewoners juichen, want iemand die aanpakt kunnen ze goed gebruiken.

Bierviltjes
Bij een echt bruin café horen natuurlijk bierviltjes. Daar heeft Bjorn een idee voor, namelijk speciale Utopia viltjes. Deze kunnen ook als merchandise worden verkocht. Hij hoopt ze voor de aankomende markt binnen te hebben.

Trouwambtenaar
Gabriëlle en Rowena gaan natuurlijk trouwen in Utopia. Megan biedt zich vrijwillig aan als trouwambtenaar. Ze gaat alles regelen voor een onvergetelijke dag.

Patatsnijder
Gisteren verliet Mark Utopia, maar hij heeft de patatsnijder meegenomen. Gina oppert dat er dus een nieuwe moet worden besteld. Deze patatsnijder moet voor de aankomende markt binnen zijn, want anders kan Le Luifel niet open. Vervolgens vraagt Gina om een investering namelijk voor de sieraden die ze zelf maakt. Deze worden goed verkocht en de middelen die nodig zijn om nieuwe te maken raken op. Ze vraagt 100 euro.Ivan wil hierop inhaken. Hij heeft namelijk het idee dat de Utopianen bang zijn om een investering te vragen voor producten die goed lopen. Dit is volgens hem niet nodig. Als het zeker is dat een investering zichzelf makkelijk terugverdient, dan moet het gewoon mogelijk zijn om inkopen te doen.

Merchandise
Ramona laat weten dat het erg goed gaat met de merchandise. Ze vindt het leuk dat er ook steeds meer ideeën bij komen. Maar de voorraad raakt op. Er moeten dus nieuwe artikelen worden besteld en gemaakt. Rob waarschuwt ervoor dat er niet te veel wordt besteld. Dat is in het verleden ook gebeurd. Dan blijft er een hele berg liggen voegt hij eraan toe.

De zak van Max
Do heeft een idee. Ze wil de shirts die vorig jaar zijn gebruikt bij de throwdown, doneren aan de zak van Max. Dit is een organisatie die kleding inzamelt voor mensen die daar geen geld voor hebben. Benjamin heeft daar nog iets op toe te voegen, boven ligt namelijk een stapel kleding waar bijna niemand naar omkijkt. Deze gaat hij op de picknicktafels leggen. Alles wat er na een dag nog ligt, wordt ook gedoneerd.

Cemal stelt zich voor
En daarmee zit het centraal erop, op naar een voorstelronde van de nieuweling Cemal. Wie is hij eigenlijk en wat is zijn doel in Utopia? Hij is 21 jaar en heeft al verteld dat hij bouwvakker is. Daarnaast heb ik ook een tuinier carrière gehad. Buiten dat ben ik ook model. Ik ben begonnen als erotisch naaktmodel. Ik zal het laten zien voegt hij eraan toe. En laat vervolgens  een map met foto’s rondgaan. Wat is het doel van Cemal? Hij wil laten zien dat iemand met een knap koppie ook inhoud kan hebben. Hij wil de vooroordelen de wereld uit helpen. Ondertussen gaat de map nog steeds in de rondte. Er prijken foto’s in zonder kleding en de dames krijgen het er erg warm van. Mooie foto’s, vooral het begin merkt Rowena op. Verder wil Cemal helpen met het huisjesproject en nog veel meer. De aankomende week wil ik jullie leren kennen, en kunnen jullie mij ook leren kennen gaat hij verder. Bjorn haakt hier gelijk op in je mag volgende week al stemmen! Wat is je doel in Utopia? vraagt Benjamin. Cemal legt uit dat hij wil helpen om de ideale samenleving op te bouwen. Ik wil laten zien dat het ook om inhoud gaat. Dat een model ook gewoon kan bouwen. Ik houd van werken, want dan gaat de tijd lekker snel voegt hij eraan toe. Bas heeft al een opdracht voor Cemal de t-shirts promoten! Ramona neemt de taak op zich om Cemal vervolgens een rondleiding te geven. Maar waar gaat de nieuweling slapen? Gaat hij al naar boven? vraagt Rowena. Tuurlijk, bij Do in bed”, grapt Bas. Succes in Utopia Cemal!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:22

    Weer iemand die kan bouwen en Wim heeft al bijna niets te doen . Ze kunnen beter een boekhouder er in doen.
    Ziet er wel aardig uit, is maar eens een beeld van hem krijgen voor we gaan oordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *