Het centraal van 16 februari

Het centraal van 16 februari

De bewoners hebben weer het een en het ander te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van het centraal van 16 februari terug.

Opening centraal
Rob begint als eerste over de aankomende Utopia markt. Nadat het internet er even uit heeft gelegen, kunnen ze nu weer mailtjes beantwoorden. De hamburgers gaan ook erg goed. Benjamin merkt op dat er dan meer servies bij besteld moeten worden. Do wil in de marktcommissie en Michael gaat er uit. Ik vond het super leuk vertelt hij, maar anderen dingen hebben prioriteit. Ik wil ouderen laten komen voor een verwendag en daarom heb ik geen tijd. Bas en Rowena hebben lange t-shirts voor mannen ontworpen. Baas, komt er op te staan met een logo dat we nog gaan ontwerpen voegt Rowena eraan toe.

Bruin cafe en andere evenementen
Het bruine café begint Bjorn. Kijk nou toch even! De opening is aanstaande zaterdag, 20 februari. Met karaoke! Er zijn 41 kaartjes verkocht en er zijn nog kaartjes te koop. Voor maar vijf euro. We houden het een beetje klein gaat hij verder. De DJ-workshop wordt waarschijnlijk verplaatst, spoken word komt er aan en de feestjes van Gabriëlle en Ivan moeten worden georganiseerd. Ook is Bjorn druk met de vloer. Er zijn verschillende mensen die wat moeten gaan doen tijdens de aanstaande Live in de loods gaat Rowena verder. Zingen, piano spelen, dichten. Alles komt voorbij.

Openstaande rekeningen
Cees begint over openstaande rekeningen. Er staat bijna vierduizend euro open. Zijn allemaal rekeningen. Plexiglas, KINK, vogelhospitaal legt hij uit. Maar de kaartverkoop van afgelopen evenementen zit daar nog niet bij in. Alleen live in del oods en mijn verjaardag zijn al betaald gaat de boekhouder verder. Het gaat ongelofelijk hard benadrukt hij. Ook wil Cees nzicht krijgen en individueel zitten met de bewoners. Een lijst maken met wie, wat heeft uitgegeven.  Er wordt samengevat dat er meer geld verdiend moet worden. Aan de bak! is dan ook het besluit. Nog even over een laatste voorstel aan Mark gaat Cees verder. Stel dat je er nog zou zijn, tijdens het centraal, zou het een idee zijn om het geld wat is uitgegeven afgelopen 14e uit de BV te halen? Goed plan! zei Mark. Wat de rest hiervan vindt? Ook een goed plan.

Een abrupte onderbreking
Ivan is aan het woord. Ik heb het bedrag wat nog over was, van Mark gekregen. De helft is al besteed aan het bruine café. Mijn voorstel is om die vijfduizend euro weer aan te vullen. Maar voordat daar verder over besproken kan worden meld er zich een nieuwe bewoner aan de poort. Verslag komt eraan! Wellicht gaat het centraal later nog verder?

Het vervolg van het centraal en voorstel ronde van de nieuwe bewoner lees je hier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *