Ivan zit te lang in Utopia volgens Benjamin

Ivan zit te lang in Utopia volgens Benjamin

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Ivan en Benjamin hebben een ruzie gehad. Waar het precies over ging hebben we niet helemaal op kunnen vangen. Wel horen we iets over werken. Benjamin is het duidelijk niet met Ivan eens en zegt wat hij ervan vindt. Ik ben diegene die het hardste werkt dus wat kom je hier nou zeggen wij gaat Ivan verder. Volgens Benjamin heeft Ivan alleen maar ongunst. Heil aan Ivan de king flikker toch op man horen we Benjamin uiteindelijk kwaad schreeuwen. Het is allemaal ongunst en iedereen is tegen jou. Ga naar huis man, je zit hier te lang! Het is mijn huis Utopia kaatst Ivan terug. Flikker toch op man gaat Benjamin verder, er zit niks van jou bij! Uiteindelijk gaat Benjamin naar buiten en Rowena die in de kamer van Ivan in is gegaan merkt op dat ze er wel van houdt. Wim voegt er sarcastisch aan toe  dat hij dacht dat dit een rustige kamer was. Ik heb een manier gevonden om ermee om te gaan vertelt Ivan als Rowena vraagt wat de aanleiding precies was. Als iemand mij koning noemt noem ik diegene slaaf. Als iemand mij agressief noemt noem ik diegene lafaard. Zou ik wisselen van bed vraagt Rowena vervolgens, om de rust te bewaren? Ben je kalm? Ivan bevestigd het en Rowena vraagt of Benjamin gedronken had. Volgens Ivan is dat niet zo, misschien is dat het wel. Maar hoe ging het nou vraagt Rowena nieuwsgierig. Het ging over van alles aldus Ivan maar het begon bij het inkorten van het zakgeld. Daar wordt het eerste naar gekeken als het slecht gaat maar wat is dat voor iets? Wim vond het in het begin wel een goede discussie, totdat er allemaal dingen bij werden gehaald. Heb je het wel meer met Benji gehad vraagt Rowena en Ivan. Ja de laatste tijd wel vaker antwoordt Ivan. Ik ben blij dat hij eindelijk zijn bek open trekt. Die man die loopt hier al 6 maanden als een zombie rond. Ik hou er wel van en heb er verder niets op tegen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Wil at 09:50

  Goed zo benjamin, jij durft in ieder geval, nu nog met zn allan weg stemmen, maar dat durven ze niet. Ivan moet nu ECHT weg. Ga buiten de king maar uit hangen.

  • Johan at 12:29

   Goed zo Benji, totaal geen gevoel voor samenleving.

   iemand die zich echt inzet voor Utopia, zoals IVAN is al bij de laatste 15 bewoners niet meer te vinden.

   Volgens mij heb jij wel een king nodig als je als benji denkt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *