Shelley wil zich gaan focussen op drie doelen

Shelley wil zich gaan focussen op drie doelen

Met alle mogelijkheden in De mini samenleving zijn Shelley en Adriaan aan het oriënteren op hun toekomst in Utopia 2. De twee praten bij over hun interesses en wat ze willen bereiken voor zowel zichzelf als de groep. Adriaan benadrukt dat alles in Utopia 2 een hoofdstuk is die goed afgerond moet worden. Shelley begrijpt het advies. M’n interesses hier zijn breed, maar ik moet niet alles willen doen, zegt de kapster. Ze besluit om zich te focussen op drie doelen. Lingerie, knippen en sporten, zegt Shelley tevreden. Adriaan kan hier wel wat mee, want sporten is ook één van de doelen die Adriaan heeft. Ik ga ook alles doen om mijn focus daarop neer te leggen, vertelt de ambitieuze vrouwelijke bewoonster. Ze wil dan ook elke dag hardlopen en om de dag wat krachttraining doen, maar in het weekend neemt ze pauze. Ze vindt dat het lichaam ook rust nodig heeft. Ik moet structuur in mijn leven hebben, anders raak ik de weg kwijt. Adriaan vindt dat Shelley het goed verwoord heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *