Erik stelt zich open tegenover Mike tijdens een goed gesprek

Erik stelt zich open tegenover Mike tijdens een goed gesprek

Erik vertelt Mike dat hij tegen hem opkijkt. Jij praat zo makkelijk, daar ben ik jaloers op. Dat wil ik ook kunnen zegt Erik tegen zijn mede bewoner. Mike legt hem op zijn beurt uit dat dat een kwestie is van gewoon doen. Je moet gewoon door ouwe hoeren benadrukt hij. Erik laat weten dat hij daar te bang voor is en dat hij het daarom niet kan. Waarom? Voor deze mensen vraagt Mike verbaasd. Hij vindt dat iedereen gewoon op moet komen voor wat hij vindt. Daarnaast lijkt het erop dat Erik zich nog erg bewust is van de camera’s, hij is naar eigen zeggen bang om voor l*l te staan voor heel Nederland. Mike geeft hem daarna het advies om daar maling aan te hebben en Nederland te laten zien wie hij is. Erik is bang dat hij mensen kwetst met zijn mening maar Mike vindt dat mensen juist beter af zijn als hij ze vertelt wat hij van hen vindt. Want dan weet ik waar ik aan toe ben benadrukt hij. Erik geeft aan dat hij dichtslaat op het moment dat Mike bijvoorbeeld aan het woord is. Je moet gewoon zeggen wat je vindt Erik sluit Mike het gesprek af. Zal Erik iets met dit advies doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *