Lotus ontvangt een muzikale verrassing in Utopia 2

Lotus ontvangt een muzikale verrassing in Utopia 2

Lotus is druk aan het werk, als er opeens een groot pakket voor haar binnenkomt. Ze rent snel naar de poort en met een grote glimlach neemt ze het pakket mee naar de caravan. Niet veel later heeft Lotus de doos geopend en trots haalt ze er een gloednieuwe ukelele uit. Is Sinterklaas nog even langs geweest? grapt ze. En haalt daarna haar stemapparaat, waarmee ze de klank van de ukelele afstemt. Niet veel later later klinkt de eerste muziek uit het nieuwe instrument. De dag van Lotus lijkt niet meer stuk te kunnen. Maar van wie heeft ze deze muzikale verrassing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *