Mike is woedend dat Gerrit en Shelley een housewarming willen geven

Mike is woedend dat Gerrit en Shelley een housewarming willen geven

Shelley en Gerrit gaan een week samen in een huisje slapen en willen daarom afgelopen avond een housewarming geven voor de bewoners. Wanneer Shelley een rondje over het terrein loopt, nodigt ze haar mede bewoners uit. Vanavond om negen uur geven we een housewarming zegt ze blij tegen Lotus. Lotus vindt het een leuk idee en geeft aan dat ze erbij is. Ook Adriaan en Merel reageren enthousiast. Ook de andere bewoners zijn blij met die leuke nieuws. Shelley nodigt iedereen uit, alleen Mike is ze niet langs gegaan. Bijna iedereen weet het behalve Mike nog niet volgens mij zegt Shelley tegen Gerrit.

Mike is inderdaad overgeslagen en hij bespreekt dit wat later met mede bewoner Erik. Erik denkt dat ze Mike niet hebben uitgenodigd omdat ze bang zijn voor Mike zijn reactie. Ik sta niet achter die housewarming, flikker op joh reageert Mike geïrriteerd. En bespreekt daarna dat het zijn huis is, die hij heeft gebouwd en hij niet wil dat daar een housewarming wordt gegeven. Ik schroef hem dicht benadrukt hij. Lotus is het met Mike eens en moedigt hem aan om het huisje dicht te schroeven. Een housewarming? Waar was mijn housewarming dan? gaat Mike boos verder. Zal Mike het huisje dicht schroeven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *