Timothy en Brandon verzinnen de ultieme relatietest voor Shelley en Gerrit

Timothy en Brandon verzinnen de ultieme relatietest voor Shelley en Gerrit

Timothy, Gerrit en Brandon staan in de Mongoolse tent wanneer Gerrit en Shelley ter sprake komen. Ik heb een leuk idee begint Timothy. En legt uit dat het stel altijd heeft gezegd dat ze samen zouden willen wonen. Daarom dacht hij eraan om ze een week samen in een huisje te laten slapen en te kijken hoelang het nou echt goed gaat. Dan kunnen Lotus en Franny even ergens anders, zodat ze de ultieme relatietest kunnen aangaan voegt hij eraan toe. Joaquin en Brandon vinden het een goed idee. Ik denk dat het na het evenement op zaterdag misgaat zegt Joaquin. Wat later besluiten Joaquin en Timothy om Lotus naar de Mongoolse tent te halen om het idee met haar te bespreken. Ik ben ook wel benieuwd hoe dat zou gaan geeft ze toe. En vertelt dat ze best wel een weekje bij de mannen zou kunnen slapen. Dan is er meteen ruimte om dingen te bekokstoven vervolgt ze lachend.

Gerrit en Shelley weten alleen nog niets. Waar zijn jullie mee bezig? roept Shelley dan ook wanneer de mannen bezig zijn met het verhuizen van de spullen. Kom erbij antwoordt Timothy.  Jij ook Gerrit. En legt daarna uit dat ze hebben vernomen dat het stel graag wil samenwonen en ze daarom even met de vrouwen hebben gesproken. Iedereen staat erachter dat jullie een weekje in het huisje kunnen slapen. Shelley en Gerrit kijken elkaar lachend aan. Nou, dankjewel zegt Shelley glunderend. Nog wat later komt Franny aangerend. Hebben jullie mij iets te vertellen? zegt ze. Wanneer Timothy het plan aan haar uitlegt, lijkt Franny het enthousiasme niet te delen. Ik ga niet bij Merel benadrukt ze. Kan ik niet gewoon mijn matras bij jullie leggen? Joaquin stemt ermee in, maar vertelt dat ze dan niet bij Timothy in bed mag liggen. Hoe zal de test uitpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *