Gabriëlle is even helemaal klaar met Stefanie

Gabriëlle is even helemaal klaar met Stefanie

Mark is vanavond druk bezig geweest met het eten verzorgen voor de andere bewoners in Le Luifel. Hij lijkt het met plezier te doen maar in de loods was er wat minder plezier. Want Gabriëlle is helemaal klaar met Stefanie.

Want tijdens het avondeten gooide Stefanie met wat lege flessen rond. Toen er een fles op Gabriëlle landde schoot dat het verkeerde keelgat in. Ik waarschuw je zegt Gabriëlle, beter hou ermee op! Stefanie antwoordt dat Gabriëlle zelf ook met van alles gooit. Maar flessen vind ik niet grappig onderbreekt Gabriëlle haar. Ik heb je gewaarschuwd benadrukt ze nog maar eens. Rowena lijkt het wel leuk te vinden wat er gaat gebeuren, bitch fight zegt ze met een lach. De twee besluiten maar uit elkaar te gaan dus een bitch fight is er niet gekomen. Wat later gaat Stefanie bij Gabriëlle op de vide kijken. Echter negeert Gabriëlle haar volledig. En dat merkt Stefanie ook, ohh je praat niet meer tegen me vraagt ze met enige irritatie. Door jou heb ik nu wel een blauwe arm gaat ze verder. Volgens Gabriëlle is dat haar eigen schuld. Jouw arm is mijn probleem niet benadrukt ze. Als je een fles gooit kan je ‘m ook terug verwachten. Stefanie besluit maar weer weg te gaan… Zou er nog een vervolg komen? Of houden de bewoners het vanavond gezellig?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *