Gaat Bas poep eten?!

Gaat Bas poep eten?!

De dag gaat rustig  voorbij in Utopia, maar er is wel een (vieze) weddenschap gesloten tussen de dierenvriend en nieuweling Rowena. Wat de bedoeling precies is? Bas moet poep op eten van zijn geliefde kalkoen, doet hij dit? Dan zal Rowena Bas morgen de hele dag verzorgen.

Om het definitief te maken maken de twee een contract met daarin de weddenschap vermeld. Alles wordt tot op de puntjes uitgewerkt zodat er geen onenigheid kan ontstaan. Zo wil Bas in ruil voor poep eten dat Rowena hem verzorgt. Je moet drinken en eten voor mijn halen en mijn haar ook verzorgen. Rowena heeft daar geen probleem mee, ze biedt zelfs een hoofdmassage aan. Maar één zegt Bas verontwaardigd. Uiteindelijk worden 4 hoofdmassages besproken van 5 minuten lang over de gehele dag. Een contract is wel nodig aldus de nieuweling want er zijn wel grenzen voegt ze eraan toe. Bas benadrukt dat hij heus niet onaardig gaat doen tegen haar. Wel heeft hij nog een speciaal verzoekje, zou je me ook willen harsen op een intiem plekje? Rowena weet niet wat ze hoort. Nee echt niet! Geen vreemde piemels voor mij voegt ze er geschrokken aan toe. Oke antwoordt Bas dan mag je mijn bed wel verschonen. Rowena lijkt dat een beter idee te vinden en als het

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *