Billy en Jessie hebben een nachtelijke ruzie gehad

Billy en Jessie hebben een nachtelijke ruzie gehad

Het was wel te verwachten, Billy en Jessie zaten elkaar gisteren al op te jutten en gingen regelmatig de confrontatie met elkaar aan. Wat later verkondigde Billy dat ze per direct zou stoppen met de financiën. Omdat het haar gewoon te veel werd. En daardoor zou ze af en toe alles af reageren op haar geliefden. Enfin uiteindelijk gingen Billy en Jessie wel in de boot slapen. Maar toch ontstond er ruzie. Billy maakte Jessie continu wakker met haar gewoel en gezucht. Dat werd hem op een gegeven moment te veel. Ik vind het niet fijn om te weten dat je zo boos op mij bent fluistert Billy. Ik ben niet boos antwoordt Jessie. Je moet me gewoon niet vijf keer wakker maken. Ik ben doodop en als ik dan uiteindelijk vijf keer slaap en wakker gemaakt wordt dan… Dat snap ik heel goed onderbreekt Billy hem. Daarom ga ik lekker naar binnen, dan hoef ik je ook niet wakker te maken. Je kunt toch gewoon gaan liggen reageert Jessie. En gewoon je mond houden. Zou je dan misschien iets aardiger tegen mij kunnen doen vraagt Billy. Ik heb het echt effe heel zwaar Jessie. Jessie zucht en Billy is niet blij met zijn reactie en besluit alsnog te  vertrekken. Het komt een keer zover dat ik een keer knap. Zover kun jij mij krijgen. Ik weet echt niet wat ik nu zo fout heb gedaan reageert Billy die haar schoenen aantrekt. Het is dat je mij vier vijf keer wakker maakt. Waar ga je nu slapen? Ik heb geen idee antwoordt Billy. Och ga je me weer in zo’n positie brengen vraagt Jessie geïrriteerd. Nee gaat Billy verder, ik wil geen ruzie. Ik kan het er niet bij hebben. In wat voor positie breng je me nu weer zegt Jessie die zijn slaap apparaat inmiddels heeft afgezet. Dat ik mij serieus heel erg opgelaten voel en ik had gehoopt meer rust te hebben. Je wilt rust en ik zeg geen woord  en nu breng je mij vervolgens in een p… Op dat moment wordt het geluid uitgezet maar uiteindelijk horen we weer wat. Je kon op de vide gaan liggen zegt Jessie. Ik wilde zelfs mijn spullen uit mijn boot voor je halen en nu wil je midden in de nacht weer verhuizen?! Ik ben je tot last antwoordt Billy en dat is niet wat ik wil. Daarna volgen er vele streamlocks

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Jans at 14:53

    het is een stel dat niet thuis hoor in dat programma begin het erg vervelend te vinden en besloten deze week niet te kijken echte bagger is het

  2. Angelique at 10:54

    Pff gaat ze weer zielig lopen te doen. Ik ben geen Jessie fan maar ik kan me voorstellen dat als je graag wilt slapen en je wakker wordt gehouden door haar en haar zogenaamde problemen je best geïrriteerd raakt. Bah bah wat een zielig mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *