Billy stopt per direct met de boekhouding

Billy stopt per direct met de boekhouding

Ik zit slecht in mijn vel begint Billy het gesprek. De reden hou ik even voor mijzelf maar ik hou het voor mijzelf. Het heeft overigens niets met Jessie te maken. Ik stop per direct met de finance. Het is mij te veel, het is niet wie ik ben. Ik voel mij er niet goed bij. Ik denk dat de verandering bij de groep mij misschien ook heel veel aangaat. Ik mis Moon, mijn vriend waarop ik altijd terug kon vallen. Wat er nu gebeurd is dat ik mensen die ik lief heb ga afstoten. En ga ik een schuldgevoel geven, iets wat ik niet wil. Ik weet niet hoe ik mij hier doorheen ga slaan maar ik heb jullie hulp wel nodig. Ik ben misschien onduidelijk maar ik stel mij wel kwetsbaar op door te zeggen neem die financiën van mij over. En neem me niet kwalijk als ik om mij heen trap. Ontzie mij een beetje en neem niet voor waarheid wat ik de afgelopen dagen gezegd heb. De groep lijkt Billy te begrijpen. Het is volgens Romy ook niet zomaar iets wat je even overneemt. Als je dit van je afzet zal het beter gaan. Ik wil weer gewoon de vrolijke Billy zijn die ik was snikt ze. Het ging goed met mij en dit heeft mij gewoon genekt. Ik ga lekker kunst maken en schilderen. René en Cemal schijnen de boekhouding nu te gaan doen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 20:56

  Maar Billy toch,waarom ben je er aan begonnen. Een beetje te hoog gegrepen,want volgens mij weet je er ziezo niets van. Je kan de bazin uithangen maar daar stopt het dan ook.Ga naar huis en leef je leven.

 2. ikkem at 11:31

  Zoveel rommel in haar hoofd, weet zij eigenlijk wie zij is? Niet wetende dat zij precies is wat ze laat van har zelf zien.

 3. Angelique at 10:47

  Word moe van dat mens. Omdat ze er nu achter komt dat de boekhouding niet niks is en het gewoon niet kan gaat ze gewoon zeggen dat ze niet lekker in haar vel zit. Gemakkelijk. Nooit is die boekhouding op orde geweest. Ja in het begin toen ze nog niks hadden.

 4. Zomaar een lezer at 08:50

  Ach ach, wat is Billy toch zielig. Als ze iets niet aankan komt het doordat zij niet goed in haar vel zit.
  Ze is gewoon niet slim genoeg voor zaken die er toe doen maar dacht dat zij door het doen van de boekhouding haar status kon verhogen.

  En nu mist ze Moon ook, kom op Billy, ga gewoon naar huis. Maar dat zal ze zeker niet doen want ze is slim genoeg om te beseffen dat ze het in de buitenwereld niet redt. In Utopia hoeft ze alleen maar wat tranen naar boven te halen en sorry te zeggen en iedereen knuffelt haar weer.

 5. Grumpy at 08:49

  Billy zit niet goed in haar vel(len) en stoot de financiën af. Een ander moet de problemen maar oplossen. Is dit in overleg met Jessie gegaan? Hoe meer verwarring er is over de boekhouding hoe liever hij het heeft want dan komt zijn valsheid niet aan het licht.
  Cemal als boekhouder? Maakt de ondoorzichtigheid alleen maar nog groter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *