Bas is terug en 11.000 euro winst voor de Utopia markt?!

Bas is terug en 11.000 euro winst voor de Utopia markt?!

Gisteren was de Utopia markt, het was niet extreem druk maar dat mocht de pret niet drukken. Wel is het natuurlijk de grote vraag wat de markt heeft opgeleverd. En daarom werd er natuurlijk geld geteld. En we hebben uiteindelijk een bedrag op kunnen vangen. Er zou ruim 11.000 euro winst zijn. Al liet Jessie weten dat het niet helemaal zou kloppen. Of het dus echt klopt is nog even afwachten want dat zal wel in het centraal besproken worden. Verder was er nog de nodige drama. Billy trok het weer niet en besloot de groep bij elkaar te roepen. Drie keer raden waar het over ging, de boekhouding. We komen er zo nog uitgebreid op terug in een nieuw verslag.

Bas kwam afgelopen avond ook weer in Utopia na 12 uur verlof. Hij kwam het terrein op en zag de bloemen niet eens staan. Demi en Fay hadden namelijk als verrassing 300 gerbera’s besteld. Deze werden op de markt verkocht en als hij dan thuis zou komen zouden deze bloemen rondom de caravan staan. Enfin het gaat om het gebaar zullen we maar zeggen. Bas vertelt natuurlijk hoe het was. Zo heeft hij zijn familie gezien en natuurlijk zijn oma. Ook is hij de stad in geweest, waar hij van alles gekocht heeft. Ook schijnt hij nog voldoende op zijn rekening te hebben. Dat je het maar even weet 🙂 Op straat werd hij overigens niet echt bekend. Verder geeft Bas zoals we totaal niet verwacht hadden geen aandacht aan Beau. Zij besluit dan ook uiteindelijk maar richting bed te gaan. De tweeling blijft zitten bij Bas terwijl de rest ook richting bed gaat. Vervolgens voeren Demi en Fay Bas nog wat bier. En kletsen ze nog wat door maar uiteindelijk ging de tweeling richting hun bed. Bas ging nog een sigaretje roken en nog even bij de dieren kijken. Daarna dook hij ook, alleen zijn bed in.

Bas met de tweeling

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Grumpy at 08:41

    “Verder geeft Bas zoals we totaal niet verwacht hadden geen aandacht aan Beau.”
    Zou er een ontmoeting met Do gearrangeerd zijn en heeft zij hem vermanend toegesproken? We weten het niet maar krijgen het misschien nog wel te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *