Merel en Kaylee beide in tranen door post van het thuisfront

Merel en Kaylee beide in tranen door post van het thuisfront

Brandon bekijkt de brievenbus en ziet dat er niet één maar twee stukken post in liggen. Zowel Merel al Kaylee krijgen hun post van mede bewoner Brandon. De beide dames kunnen hun geluk niet op en rennen naar hun huisje om de post te lezen. Merel en Kaylee beginnen vrolijk met het lezen van de post maar al snel zijn de twee in tranen. Merel is erg emotioneel wanneer ze de brieven leest, maar lijkt duidelijk blij te zijn met haar post. Kaylee daarentegen lijkt minder blij te zijn met haar post. Andrea komt kijken bij Kaylee in het huisje maar ze vindt daar een iets wat timide Kaylee. Ik zie een traan merkt Andrea op. Kaylee legt vervolgens uit dat het confronterend is hoe het thuisfront haar ziet. Jessie komt ook kijken en legt uit dat Utopia 2 de plek is om onder haar onzekerheid uit te komen. Doe er je voordeel mee eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *