Franny en Hiske verwachten dat Jessie en Merel elkaar snel kussen

Franny en Hiske verwachten dat Jessie en Merel elkaar snel kussen

Jessie en Merel draaien al een tijdje om elkaar heen en de meeste bewoners vermoeden ook wel dat ze iets voor elkaar voelen. Franny en Hiske vinden het zo wel mooi geweest en vinden het tijd voor de volgende stap. Jessie vindt haar ook helemaal geweldig merkt Hiske op. Ja, ik vind ze schattig samen reageert Franny. De twee dames hopen eigenlijk dat Jessie en Merel er tijdens het Trouble in Paradise festival er niet meer omheen kunnen en elkaar wel een kusje gaan geven. Ik denk dat het verstandig is dat ik die avond ergens anders ga slapen lacht Franny aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *