Jessie spreekt Gerrit aan, eerst iets afmaken voordat je aan iets nieuws begint

Jessie spreekt Gerrit aan, eerst iets afmaken voordat je aan iets nieuws begint

Wanneer Jessie en Gerrit beide vroeg wakker zijn en elkaar tegenkomen, spreekt Jessie Gerrit aan op zijn gedrag. Jessie is van mening dat je eerst iets moet afsluiten, voordat je aan iets nieuws begint. Dit geldt ook voor Gerrit, daarom besluit Jessie hem aan te spreken. Het allerbelangrijkste hier is A afmaken en dan aan B beginnen. Wanneer je van A tot en met Z begint, ga je ergens vastlopen vertelt Jessie zijn maatje. Gerrit is met hem eens en besluit iets te doen met zijn feedback.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *