Franny wil de waarheid weten en spreekt Jessie aan, hoe zit het met Merel?

Franny wil de waarheid weten en spreekt Jessie aan, hoe zit het met Merel?

Franny en Jessie zijn bezig met scheppen van de grond wanneer Franny om duidelijkheid vraagt. Ze wil nu eindelijk wel eens weten hoe het zit tussen Merel en hem. Jessie lijkt de vragen van Franny te ontwijken maar hier lijkt ze niet in te trappen. Het is toch spannend geeft Franny aan. Ik was gewoon benieuwd voegt ze eraan toe terwijl ze aangeeft met Merel te hebben gepraat. Toch wil Jessie graag weten wat Franny en Merel besproken hebben maar hier wil Franny geen antwoord op geven. Zullen de twee dan binnenkort eindelijk opnieuw kussen met elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *