Een fan ziet Adriaan wel zitten en stuurt een mail

Een fan ziet Adriaan wel zitten en stuurt een mail

Er is een leuke mail binnengekomen voor Adriaan, waar vooral Shelley heel enthousiast over is. Snel roept ze Hiske bij haar om het goede nieuws te delen. De twee gaan samen aan tafel zitten en Hiske leest het mailtje hardop voor. “Hoi Adriaan en overige inwoners. Dit is nog best lastig om te doen. Ik wil graag bij het begin beginnen, maar ik weet eigenlijk niet zo goed wat het begin is… Ik zat gisteren met mijn beste vriend op de bank en hij is een trouwe fan van Utopia. Ik moest dus verplicht meekijken. Ik had niet verwacht dat het mijn aandacht zou trekken, laat staan vasthouden. Maar toen Adriaan in beeld kwam, oef! Ik had in eerste instantie een smile op mijn gezicht en wordt er nog steeds vrolijk van als ik aan zijn verschijning denk. Dus ja, ik zou graag een keer hem echt in de ogen willen kijken en ervaren of de kriebels in mijn buik second gear gaan.”

De dame in kwestie heeft zelf wat foto’s mee gestuurd, waar Hiske en Shelley helemaal enthousiast van worden. Ah! Wat een knappe vrouw roept Hiske. De twee zijn vastbesloten om voor Adriaan een date met deze dame te regelen. Shelley stelt voor om haar direct terug te mailen om een date in te plannen. Het is wel heel belangrijk dat Adriaan van niks weet, zodat dit een grote verrassing voor hem wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *