Bezoeker Rob is terminaal ziek en de bewoners uit Utopia 2 bezorgen hem een leuke middag

Bezoeker Rob is terminaal ziek en de bewoners uit Utopia 2 bezorgen hem een leuke middag

De meeste bewoners staan voor de poort te wachten op bezoeker Rob. Hij is ernstig ziek en de bewoners gaan hem deze middag in de watten leggen. Leuk dat we konden komen zegt Rob. Wij vonden het ook helemaal leuk dat je wilde komen, dus we gaan er iets leuks van maken reageert Merel. Ik laat me Verrassen antwoordt Rob. Laten we eerst even naar binnen gaan gaat Merel verder. De groep loopt  vervolgens naar de silo, waar ze een heerlijke lunch hebben voorbereid voor bezoeker. Is dat de bosbessentaart vraagt Rob. Dat is de bosbessentaart. Die heb ik vanmorgen gemaakt. Ik heb vanmorgen mijn best voor je gedaan antwoordt Adriaan. De groep neemt plaats op de banken. Rob vertelt over zijn ziekte en hij legt uit dat er niets meer voor hem gedaan kan worden. De bewoners lijken er een beetje stil van te worden. Desondanks zijn ze vastbesloten om er een fantastische middag van te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *