Gerrit onthult zijn portret tegenover de groep

Gerrit onthult zijn portret tegenover de groep

De bewoners hebben vandaag de terminaal zieke bezoeker Rob te gast in Utopia 2. Terwijl de bewoners een lekkere brunch hebben voorbereid voor de bezoeker, komen schilders John en Elma ook aan in de mini samenleving. In de silo worden ze verwelkomt door Gerrit. Ook Hiske komt erbij staan. Ben je zelf tevreden vraagt Hiske. Ik denk het wel antwoord John. Ik heb geprobeerd om er iets van te maken. Je kan bezig blijven. Je kan net zo fijn gaan schilderen als je wil voegt hij eraan toe.  Gerrit en John praten daarna nog even verder over het schilderij en niet veel later luidt Gerrit de bel om alle bewoners in de silo de verzamelen. Eenmaal terug in de silo neemt hij het woord. Eén april heb ik John een mailtje gestuurd met de vraag of hij het leuk zou vinden om van mij een portret te schilderen begint Gerrit. Na een korte uitleg over het schilderij, onthult Gerrit de creatie van John. De groep klapt en ze lijkt onder de indruk van het eindresultaat. Jessie rent meteen naar Gerrit toe om hem te omhelzen. Ook Gerrit lijkt blij te zijn met zijn schilderij. Waar zal het schilderij komen te hangen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *