Andrea vindt het vreemd dat Jessie en Merel het Trouble in Paradise evenement organiseren

Andrea vindt het vreemd dat Jessie en Merel het Trouble in Paradise evenement organiseren

Op 1 juni is het groot feest in Utopia 2. Dan vieren de bewoners namelijk het eenjarig bestaan van Utopia 2 met het Trouble in Paradise evenement. Jessie en Merel zijn de organisatoren, maar hier is Andrea het absoluut niet mee eens. Dit vertelt ze aan Mylène. Begrijp jij wel dat mensen die hier al een jaar zitten zoiets hebben van en wij dan? begint Andrea het gesprek. Mylène laat weten dat ze er geen moeite mee heeft. De markt is toch ook van ons allemaal? Maar de markt komt elke maand terug en het eenjarig bestaan is maar één keer reageert Andrea op haar beurt. Als jij je ermee wil bemoeien, moet je dat aangeven gaat Mylène verder. Volgens Andrea heeft Hiske dat al meerdere malen gedaan. Ik kan me wel indenken dat het niet tof is, dat je je niet betrokken voelt. Alles wordt gedaan in een mededeling. Mylène vindt het allemaal wel best. Ze maakt zich er niet druk om. En geeft aan dat Jessie en Merel hun uiterste best aan het doen zijn voor een goed feest. Wat ze ook doen is goed, daar hoor je mij niet over maakt Andrea duidelijk maar ze vindt het wel lullig dat Hiske wordt buitengesloten, voornamelijk omdat zij altijd de evenementen organiseerde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *