Merel is klaar met Gerrit zijn mentaliteit

Merel is klaar met Gerrit zijn mentaliteit

Iedereen weet inmiddels dat Gerrit druk bezig is met een carrière als dj. Ook weet iedereen inmiddels dat dat niet echt vlekkeloos verloopt. Ook heeft hij concurrentie gekregen van Maikel. Heel veel tijd en aandacht steekt Gerrit er nog niet in. Als Brandon, Hiske en Merel in de silo zijn, bespreken ze de mentaliteit van hem. Zo zou Gerrit hebben aangegeven dat de speakerset niet optimaal is maar heeft hij nog steeds niet gebeld. Tijdens de markt was het geluid namelijk niet om over naar huis te schrijven. Ger is echt een slappe zak met dit soort dingen merkt Merel op. Hij kan niet doorpakken of zo, ik weet niet wat het is. Je moet gewoon blijven bellen reageert Hiske. Ik heb er toch ook geen verstand van, maar als ik ergens achter wil komen, weet ik het binnen tien minuten. Dit is al een week, hè? Ik ben die mentaliteit een beetje zat gaat Merel verder. Ik heb het twee keer benoemd in de vergadering vult Brandon aan. Daarom stem ik ook op Maikel. Het is toch doodzonde? vraagt Merel. Het is vreselijk benadrukt ze. Hiske besluit zelf maar actie te ondernemen wat betreft de dj set. Ze pakt de telefoon en belt naar een bedrijf voor advies over een betere set speakers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *