Gerrit vindt dat Jessie met twee maten meet, hij wil niets regelen

Gerrit vindt dat Jessie met twee maten meet, hij wil niets regelen

Hiske heeft kunnen regelen dat er betere geluidsapparatuur komt voor het Trouble in Paradise festival. Hiervoor moet er wel een mail gestuurd worden naar de persoon die hierover gaat. Hiske vertelt dit aan Jessie en dat hij of Gerrit de mail moet versturen, maar Jessie is het hier niet mee eens. Hij vindt dat Gerrit hierover moet gaan dit omdat Gerrit de dj is. Jessie is van mening dat hij niet alles voor Gerrit hoeft te regelen. Ik voel me daar niet geroepen voor benadrukt hij. Gerrit komt aangelopen en luistert mee met de discussie. Het is ook allemaal heel erg krom voegt Gerrit er geïrriteerd aan toe. Het valt hem op dat Jessie normaal gesproken alle dingen wil regelen maar wanneer het hem niet lukt, is het iemand anders zijn verantwoordelijkheid. Hoe bedoel je, iets lukt niet vraagt Jessie. Hij is streng van mening dat hij niet alles hoeft te regelen. Jessie geeft aan dat het zijn verantwoordelijkheid is om een back-up plan te hebben dit omdat hij deel is van de organisatie. Gerrit is kwaad en vind dat Jessie met twee maten meet. De twee mannen discussiëren met opgeheven stem. Je kan er nog zoveel woorden aan vuil maken, maar je staat erop als een slappeling zegt Jessie. Gerrit zegt op zijn beurt dat Jessie blij moet zijn dat ze er überhaupt willen draaien. Ach, rot op gek. Ben je wel helemaal goed of zo? reageert Jessie hierop. Gerrit roept dat hij anders maar lekker moet gaan zingen. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *