Gerrit vindt Jessie een matennaaier, hij voelt zich in de steek gelaten

Gerrit vindt Jessie een matennaaier, hij voelt zich in de steek gelaten

Jessie en Gerrit hebben net een flinke discussie met elkaar gehad. Hiske wil hier graag het fijne van weten en stapt op de dj af. Had je nu ruzie met Jessie vraagt ze nieuwsgierig. Gerrit knikt. En geeft aan dat hij Jessie een enorme bemoeial vindt. Alles wil hij in handen hebben maar als er iets misgaat is het ineens mijn verantwoordelijkheid. Hij had verwacht dat Jessie, als organisator van het Trouble in Paradise evenement, hem wel zou helpen in dit hele verhaal. Gerrit zijn kwaliteiten liggen namelijk ergens anders. Wat ben jij een matennaaier zegt Gerrit vervolgens geïrriteerd over Jessie. Toch wil Hiske ook even haar zegje doen. En ze geeft aan dat ze niet begrijpt waarom Gerrit nog niks heeft geregeld wat betreft de dj set. Hier baalt ze ontzettend van. Ik doe twee telefoontjes en het is gefixt voegt ze eraan toe. Ze vindt het frappant dat hier een grote heisa over wordt gemaakt maar er geen actie wordt ondernomen. Gerrit vindt dat Maikel ook verantwoordelijk is en vindt het jammer dat hij weinig steun krijgt vanuit de groep. Ik word aan mijn lot over gelaten zucht hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *