Jessie laat zijn haar eraf knippen, zie hier het resultaat

Jessie laat zijn haar eraf knippen, zie hier het resultaat

Jessie loopt afgelopen avond over het Utopia 2 terrein en roept naar Shelley. Hij is namelijk iets van plan. Iets wat nog niemand weet, behalve Shelley. Shell, ben je klaar? vraagt Jessie. Ben je er klaar voor, ja? Dat meen je niet? reageert Shelley op haar beurt. Ja, helemaal kort antwoordt Jessie. Shelley spreekt de B&B’ers aan en vraagt naar hun mening. Jullie zijn de eerste die het weten, Jessie gaat gemillimeterd. De bezoekers geven aan dat het zonde is, maar wel iets gewaagd. Shelley stapt daarna op Jessie af en zegt dat ze er zo aankomt. Dan heb ik wel weer tijd om te twijfelen. Moet ik het doen? vraagt Jessie. Ja antwoordt Shelley, ik vind het wel jammer dat je het blonde weg gaat halen. Ik wil het niet meer zo gaat Jessie verder maar we kunnen het over een paar weken altijd weer blond maken. Shelley blijft het jammer vinden dat het blonde eraf gaat. Ze bespreekt met Jessie wat ze met zijn haar wil doen en spreekt even later met hem af in de kapsalon. Het uiteindelijke resultaat lijkt wel mee te vallen, zie het resultaat hierboven. Wat vinden jullie ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *