Dylan maakt zich zorgen om hoe Gerrit met Kaylee omgaat

Dylan maakt zich zorgen om hoe Gerrit met Kaylee omgaat

Afgelopen avond staan Dylan en Franny gezellig met elkaar te kletsen als Franny plotseling vraagt waar Kaylee uithangt. Die is met Gerrit mee, want Gerrit is een setje aan het draaien antwoordt Dylan. En hij lijkt zich toch een beetje zorgen te maken om zijn vriendin. Ik hoop dat hij zich een beetje gaat gedragen. Ik weet wel wat voor figuur Gerrit is hoor. Hij is wel zo sneaky gaat hij verder. En laat weten dat hij Gerrit al eerder betrapt heeft met een hand op de rug van zijn vriendin. Moet ik het in de gaten houden voor je vraagt Franny. Nee joh, ze moet het zelf weten, maar er hoeft maar één ding te gebeuren en ik trap hem op zijn bek reageert Dylan.  Je blijft met je vieze tengels van mijn wijf af benadrukt hij fel. Maakt Dylan zich terecht zorgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *