Kaylee ontvangt haar familie in Utopia 2

Kaylee ontvangt haar familie in Utopia 2

De nieuwe dag is weer begonnen in Utopia 2 en Kaylee vindt het nog moeilijk te beseffen dat haar familie op bezoek zou komen. Ik besef nog niet dat ze er straks zijn vertelt ze met tranen in haar ogen aan Dylan. Nadat ze zich opgetut heeft, snelt ze zich naar de poort om haar gezelschap op te wachten. Als de poort opengaat, lopen haar vader, moeder en zus met haar twee kinderen naar binnen. Het is een mooi weerzien. Kaylee laat een traantje lopen. Ook de andere bewoners komen hen enthousiast begroeten. Zoals bij elk bezoek doen ze na binnenkomst meteen een rondleiding over het terrein. Kaylee haar dag kan niet meer stuk. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Henny at 11:50

    Ontzettend leuk voor haar hoor, maar huilt ze hier nu om?
    Dat is niets voor haar, want ze is altijd zo vrolijk…..(zucht)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *