Enkele bewoners vinden een briefje, ligt Mylène haar geheim op straat?

Enkele bewoners vinden een briefje, ligt Mylène haar geheim op straat?

Vandaag vond Dylan een brief vlakbij het verblijf van de dieren. Hij vertelt dit aan Kaylee. Hij vermoedt dat dit briefje van Mylène afkomstig is. Hij heeft deze na het gelezen te hebben bij Mylène haar huisje neergelegd. Als Dylan en Kaylee wat later bij de poort staat te wachten, komt Maikel aangelopen. Zag jij ook dat briefje liggen vraagt Dylan aan hem. Ik denk dat het een grap is vermoedt Maikel op zijn beurt. Dylan denkt echter dat er meer achter zit. Even later komen ook Franny en Merel het briefje onder ogen. Ze roepen Gerrit erbij. We hebben iets gevonden. Gerrit pakt de brief van de grond en begint met lezen. Merel leest het hierna nog eens hardop voor aan Franny:

“Van beste maatjes naar beste vijanden. Ik heb altijd graag anders gezien. Hoe we samen konden lachen en ik het fijn vond om bij je te zijn. Ik vind het nu ongemakkelijk en lastig om een gesprek met je te voeren. Waar is het precies misgegaan? Leg me dat uit.”

Merel vindt het maar een gênante brief maar toch ook wel aandoenlijk. Wat moet je ermee vraagt Gerrit zich hardop af. Franny vraagt zich af of Mylène dit echt aan hem wilde geven of ze het voor zichzelf wilde houden. Gerrit vindt het een ongemakkelijke situatie en wil de confrontatie nog niet aangaan met zijn ex. Hij besluit de brief terug te leggen bij haar huisje. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *