Mylène geeft opheldering over haar rondslingerende brief

Mylène geeft opheldering over haar rondslingerende brief

Nadat de tekst van de rondslingerende brief van Mylène het hele Utopia 2 terrein rondgaat, wordt Mylène ook op de hoogte gesteld. Ze vraagt Jessie waar de brief lag. In het dierenhok of hier? Jessie haalt zijn schouders op. Ik heb geen idee. Ik weet ook niet wat erop staat, ik heb het niet gelezen voegt hij eraan toe. Mylène gelooft er niks van maar Jessie zweert dat hij de brief niet gelezen heeft. Hij heeft het enkel van anderen gehoord. Mylène laat weten dat dit niet de bedoeling was. Toen ze niet in slaap kon komen na een gezellig avond met wat drankjes, heeft ze deze brief geschreven. Ik hoef me er niet voor te schamen, want ik baal gewoon dat we geen vrienden zijn gaat ze verder. Maar er staat toch ook ik hou nog van je in en zo vraagt Jessie dan. Dit is absoluut niet waar ontkracht Mylène hem. Ik heb geen gevoelens voor Gerrit maakt ze aan het einde van het gesprek duidelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *