Kaylee wordt flink aangesproken door Brandon

Kaylee wordt flink aangesproken door Brandon

Afgelopen avond is er een slaapfeestje geweest waarbij een zak chips is gestolen van de bv. Mylène, Jens, Kaylee, Dylan, Franny en Maikel waren hierbij aanwezig. Brandon is er achtergekomen dat de zak weg is en spreekt hier Kaylee en Dylan ieder apart op aan. Kaylee legt uit dat het eventueel de laatste avond van Maikel is en daarom heeft gegeten van de chips. Brandon snapt dit op zijn beurt niet. Dit omdat Kaylee en Dylan normaal gesproken van de regels zijn en deze nu doorbreken. Ik heb er niet zo over nagedacht geeft ze aan. Brandon legt uit dat hij vindt dat Kaylee te veel achter Dylan aanloopt. Kaylee biedt haar excuses aan en geeft aan dat dit niet de bedoeling was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *