Jessie vraagt of Shelley wel zonder Gerrit kan

Jessie vraagt of Shelley wel zonder Gerrit kan

Het is vandaag een spannende dag voor de genomineerde bewoners. Gerrit, Maikel en Adriaan zijn genomineerd en het lijkt erop dat Shelley hierdoor ook ietwat gespannen is. Gerrit en Shelley lijken niet met en zonder elkaar te kunnen, maar trekken de laatste dagen toch weer veel naar elkaar toe. Wanneer Jessie aan Shelley vraagt hoe ze erover denkt als Gerrit weg zou moeten, geeft ze eerlijk antwoord. Ik zal het wel jammer vinden. Toch geeft ze aan dat het leven verder gaat en ze het zou moeten doen zonder Gerrit in Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *