Brandon spreekt Franny aan op chips stelen van de bv

Brandon spreekt Franny aan op chips stelen van de bv

Afgelopen avond hebben Mylène, Jens, Dylan, Kaylee, Franny en Maikel een slaapfeestje gehouden. Deze bewoners lagen in het huisje van Mylène, Jens en Maikel maar hebben tijdens hun slaapfeestje een zak chips van de bv gepakt. Brandon is hier achtergekomen en lijkt hier niet van gediend te zijn. Nu er een nacht overheen is gegaan, spreekt Brandon Franny er vandaag op aan op het stelen van de bv. Die afspraak boeit jullie niet. Ik vind dat zwak geeft Brandon aan. Hij wil niet constant mensen aanspreken op de afspraken. Franny vindt het ook niet kunnen en geeft aan dat ze ervan uitging dat de zak gewoon was geturfd voor de bv. Is de zak chips wel aangegeven bij de bv?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *