Christel, Hiske en Adriaan praten over de hectische ochtend na het vertrek van Sanne

Christel, Hiske en Adriaan praten over de hectische ochtend na het vertrek van Sanne

Ik heb de neiging om me een klein beetje schuldig te voelen als moeder zijnde, geeft Christel toe. Dan denk ik: had ik niet wat meer op Sanne moeten passen of haar meer bij de groep moeten betrekken? Adriaan benadrukt dat de negentienjarige ex-bewoonster toch echt een groepsmens was en dat ze wel wist hoe het allemaal moest. Het was geen dom meisje voor haar leeftijd, zegt de veganist. Hiske vindt het vertrek zonde, maar ze weet dat Sanne er blij mee is. Ik zag haar ogen stralen toen ze wist dat ze naar huis kon, vertelt ze. Heeft Sanne de juiste keuze gemaakt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *