Shelley ruimt de laatste spullen van Sanne op

Shelley ruimt de laatste spullen van Sanne op

Sanne heeft vandaag het Utopia 2 -terrein verlaten. Nu de vrouwelijke bewoonster het terrein heeft verlaten, is Shelley begonnen met het opruimen van de caravan. Zo worden onder andere  de laatste spullen van Sanne opgeruimd en haalt Shelley een bezem door de caravan. Ook Gerrit helpt mee om de caravan aan kant te maken. Ik vind dit zo raar om te doen, zegt Shelley tegen Gerrit. Je kan het ook maar beter eerder doen dan later, reageert de mannelijke bewoonster. Even later komt ook Timothy een kijkje nemen. Ze is nooit vervangbaar, zegt hij tegen Shelley en hij omhelst haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *