Timothy en Shelley zitten er verslagen bij na het vertrek van Sanne

Timothy en Shelley zitten er verslagen bij na het vertrek van Sanne

Na het vertrek van Sanne zitten Timothy en Shelley samen op een boomstam hun dag te evalueren op een boomstam. Het plotselinge vertrek van Sanne is bij beide niet in de koude kleren gaan zitten. Haat en liefde liggen in één lijn, zegt Timothy verslagen tegen Shelley. Hoewel hij en Sanne het vaak met elkaar aan de stok hadden, heeft Timothy het er behoorlijk moeilijk mee dat de jonge bewoonster vandaag is vertrokken. Ik besefte toen Sanne wegging pas hoe hecht deze groep eigenlijk is, legt hij Shelley uit. Het deed mij echt pijn om haar te zien gaan. Timothy lijkt bijna verbaasd te zijn over de gevoelens die tijdens het afscheid bij hem naar boven zijn gekomen. Shelley begrijpt Timothy heel goed, misschien brengt dit ons wel meer bij elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *