Bezoek van familie Pfaff

Bezoek van familie Pfaff

Eerder kreeg Colinda een mailtje van de familie Pfaff. Henry Pfaff is al enkele maanden vermist en de moeder van Henry was benieuwd of Colinda haar wellicht zou kunnen helpen. Colinda ging er uiteraard mee aan de slag en de moeder van Henry is op bezoek geweest binnen de poorten van Utopia. Wat heeft Colinda doorgekregen?

Het gezelschap gaat in de keuken van Vanessa zitten. Aldaar begint de reading, Colinda vind het bizar dat andere mediums zouden doorgegeven hebben dat Henry dood zou zijn. Zij heeft het nog niet doorgekregen via de goede geest. Ik geef bij wat ik voel en wat ik aan beeldjes zie. Normaal gesproken als iemand overleden is voel ik wind tussen mijn handen door komen. Hou er rekening mee dat er geklikt is. Henry is niet alleen maar wil gewoon nog niet gevonden worden. Verder ziet Colinda een flat op 4 a 5 hoog en een boerderij. Ook heeft Henry een  trillend been wat pijn doet. Colinda tekent ziet ook een gedeelte van de route die Henry genomen heeft. En vermoed dat hij dichtbij de grens zit. Ook komen de getallen 4 en 20 vaak naar voren. Uiteindelijk geeft Colinda haar bevindingen die ze opgeschreven heeft aan de moeder van Henry. Daarna gaat het stel een sigaretje roken. Zou Colinda de familie Pfaff op de juiste weg gestuurd zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Joey at 17:31

  Joyce sorry hoor maar ik vind dat jij nu echt moet stoppen. Je bent alleen maar met je eigen imago en naam bezig en je zet jezelf behoorlijk voor schut hier. Niemand heeft jou hulp gevraagd hier ??? Je kan helemaal niks zeggen over de vermissing van hem!! Je zegt wel dat je dingen weet maar je weet helemaal niks, en je spreekt jezelf enorm tegen want ik lees je berichten goed en haal daar per direct uit dat ook JIJ geen gave hebt. Ik ben zelf vanaf mijn 17e kaartlegger en heldervoelend, geloof me ik weet waar ik over praat. Stop nou gewoon eens met continu berichten hier te plaatsen die gewoon echt niet kloppen. Bovendien hoef je hier niet dagen mee bezig te zijn, een goed medium weet wél binnen een uur of de persoon overleden is of niet en of die ver weg is of niet. Ga je alsjeblieft volwassen gedragen..

 2. joyce madarie zweers at 23:58

  ik lig een paar uurtjes vlak , maar steeds komt het woord paarden kooper , hij heeft het maar over paarden kooper , weten jullie wat dat betekend ? is dat een gebouw of een straat of een park , hij blijft maar paarden kooper roepen . snap er niks van waarom hij dit zegt .

  • joyce madarie zweers at 11:58

   vannacht weer, hij blijft maar zeggen , paardenkooper , met 2 oos , ik dacht dat paarden koper met 1 o was , maar ik zie steeds 2 oos , en aan1geschreven , zo dus paardenkooper .

   • joyce madarie zweers at 19:55

    ten eerste begon ik daar niet mee he , ik iemand zei ik zie de waal , meer niet en er is nog iemand , maar ik ben niet annoniem , ik ben een groot utopia fan , en dit kwam op mij pad nu , maar die moeten geholpen worden , ja het is hun vraag , en ik kan geen contact zoeken , ik geef reactie omdat het toevallig mij werk is , en ik geef antwoord , als de familie mij nodig heb , geef ik hulp en anders doe ik het gewoon via politie , normaal zou ik het nooit zo doen , maar ja het wordt hier gevraagt , anders zetten hun er niet op , en ik gaaf altijd reacties , en nu ook omdat het toevallig mij gave en mij werk is , that s it . dit is mij eerste zaak zeg maar , ik ben er altijd mee bezig . kijk op mij website . dat weet je wat ik doe .

    • joyce madarie zweers at 20:04

     dit is niet mij eerste zaak wou ik zeggen , mij toetsen bord blijft af en toe hangen , neem mij niet kwalijk , en niet ik gaaf altijd reacties maar ik gaf altijd reactie s . er spelfouten in mij reactie s boven hahahh , en die mensen moeten geholpen worden maar stap voor stap , niet als colinda in reading en gelijk zeggen hij leeft , ze mag niet zeggen dat hij leeft of dat hij is overleden , rustig aan beginnen , hij moet eerst gevonden worden . en daar moet je op invoelen . rustig aan beginnen en voorzichtig met conclusies trekken , geen valse hoop geven , als hij leeft fantantisch , maar je moet ook realistisch zijn dat het ook anders kan zijn , eerst stap voor stap voor dat ze iets zegt ik ben al dagen bezig en soms weken , 1 uur dat kan niet . moet ook niet kunnen .

    • connie at 21:20

     De facebook van zijn moeder staat gewoon voor iedereen open, je zou haar een prive bericht daar kunnen sturen, mocht je info hebben waar zijn familie echt iets aan heeft. Je kan hier van alles neer zetten, en hier vragen stellen over paardekooper? Dit kunnen ook dingen zijn die alleen de familie weet, lezers kunnen jou daar toch niet verder mee helpen. Ik zeg het nogmaals, mensen die beweren dat ze dingen door krijgen of wat dan ook, en het kan belangrijk zijn om hem terug te vinden, neem contact op met de familie!!

 3. joyce madarie zweers at 20:12

  weet je waar ik nog aan denk , ik moet lachen , en dan zegt jij ,dat hun niet naar andere mediums , moet gaan luisteren , ieder geval daar komt het op neer , we hebben het hier met een leven te maken, een serieuze zaak , elke hulp is welkom , maar ik ben eigenlijk, bepaalde dingen niet vergeten , zoals met ruud , die foto met pino , na na na ,dat had je moeten weten , en dat van wilco klopte ook niet , wat hij zelf zegt , sorry dat ik hard moet zijn , ga niet iets zeggen , waar je niks van weet , dit is een serieuze zaak , daar moet je voorzichtig mee zijn , en zeg niet van alles . in een uur reading haal je alles naar beneden , totaal alles naar beneden , het gaat niet hier om jou , of je tv moment , het gaat om een jongeman zijn leven , welke leven ook , iedereen die vermist is , vermoord of zelfdodingen . maak niet uit . trek geen onnodige conclusies , laat dat .

 4. Ruud at 18:44

  Colinda hou der A.u.b. mee op je geeft deze fam ..nog meer onzekerheid je weet helemaal niks je hebt het zelf allemaal uit de krant gelezen Brrrrrrrrrr deze mensen een hoop geven natuurlijk maar je weet niks allemaal gelul van je ….zelf de oud bewoners geloven niks van je naamgenoot Ruud ook niet

 5. joyce madarie zweers at 18:14

  colinda , je zegt dat andere mediums zeggen , dat hij dood is , nee meid , in elk bericht wat ik schreef , is het woord dood of overleden niet genoemd , ook een weer een blunder , mij gevoel weet het wel , maar ik zeg nog niks , eerste wat gebeuren moet , is hem vinden . dat is het belangrijkste , er is geen tijd , om te gissen ernaar . net als die blunder , wat je nu geeft dat hij leeft , wat hier boven in het intro is geschreven , dat heet valse hoop .

 6. joyce madarie zweers at 17:46

  colinda had het over een been , had ik ook al gezegt , ik voel zijn rechtbeen van binnenkant enkel richting buitenkant knie , linkerknie , onderrug , linker schouder/sleutelbeen , linkerkant lichaam brand. zei van de week al , alleen vroeg ik ook , of het oudletsel is , of een recent letsel , als het hun niet bekend is , dan is het recent , wat is aangedaan . elke bij invoelen voel ik dit . wat ik van de week al zei op de site .

 7. joyce madarie zweers at 17:38

  colinda , weet je waneer ik een foto vast pakt , als hij in een enverlop zit , gewoon pakt ik een foto de foto niet vast , ik kijk naar de ogen dat alleen . dicht bij huis heb ik ook gezegt tegen de politie .

 8. joyce madarie zweers at 17:26

  in zekere zin , wist hij, wat er kon gebeuren , jonge jongens en meisjes , zelfs volwassen laten geen telefoon thuis , dan voelen hun zich naakt een mobiel is niet meer weg te denken , en laat iemand een telefoon en een jas thuis liggen , dat deed hij niet zomaar , vooaral als hij zegt ben ff weg , als er niks aan de hand was , dan ook al ga je ff weg , neem jonge lui altijd de mobiel mee , hij wist wat er was , daarom heeft hij zijn spullen thuisgelaten , als waarschuwing als het te lang duurt , terwel hij even weg zou gaan . dat is een aanwijzing geweest van hem , ik weet zeker dat hij normaal nooit zijn mobiel thuis had gelaten als er niks aan de hand was , geen jas in de kou , ook aanwijzing . en dan zegt colinda hij leeft en de mediums wij dus , hoe zegt ze dat ook al weer , nee colinda niet goed bezig , meid , je zet ons zo in een kwaad daglicht , ben bang dat je nou jezelf slechte naam bezorgt , je moet altijd voorzichting zijn met conclusie trekken , het moet met stappen gebeuren , er moet een patroon komen , je moet rustig aan beginnen , stap voor stap , voelen checken voelen , elke maar weer , opschrijven , info sparen wat we binnen krijgen . zo heb ik het altijd gedaan . heb dosiers gemaakt . van alle zaken , die politie heb doorgestuurt , politie.nl , data s en referentie nummers wat ik weer terug kreeg van hun . langzaam werken

 9. j.madarie-zweers at 16:32

  jullie hebben in deze zin gelijk , colinda dat had je niet meten zeggen , dat hij nog leeft en niet gevonden wil worden, iedergeval nog niet , geef die mensen geen valse hoop , waarom laat een jongen die nooit een telefoon thuis laat liggen , nu wel ook al gaan ze even weg nemen hun toch een telefoon mee , nu heeft dat hij niet, omdat het een waarschuwing is mocht hij niet meer terug komen . dat er alarm geslagen moet worden , ik ben al dagen met hem bezig , ik ben elk uur op nieuw aan het invoelen op hem en dat schrijf ik op , dat kun je niet in 1 readig doen , dat duurt dagen of zelfs weken , stap voor stap , dom bezig . sorry

 10. Druif at 15:10

  Ik las net ergens dat de beloning 10.000euro is dus dan wil ik ook wel even in mijn koffie kijken hoor. Alleen niet voor mensen in de ellende .
  Er zijn best mensen die deze gave hebben , maar daar is zij er volgens mij geen van .
  Het trieste is natuurlijk dat die natuurlijk in een kwaad daglicht worden gesteld . Voor deze gave mag je niet eens zoveel geld vragen voor een Reading het is naar draagkracht maar zei vraagt de hoofdprijs heb ik regelmatig gezien .
  Kan ze misschien haar grootste hobby mee bekostigen 😉

 11. yvon Janssen at 14:41

  Meisje meisje,waar ben je toch mee bezig,jammer dat er mensen zijn die zo van andermans verdriet profiteren,nu bedoel ik het in het algemeen.
  Maar dit vind ik niet goed!!!!!
  Dan kan ze nog maar beter het snolletje uithangen.

 12. anneke at 13:52

  Het is voor Colinda te hopen dat ze gelijk heeft van ik voel dat hij nog niet dood is want als het uit komt dat hij wel dood is maakt geen goede indruk als ik haar was had ze dit beter in stilte kunnen doen , maar ik hoop dat ze gelijk krijgt en de familie veel sterkte hoop dat hij snel gevonden wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *