Utopia nieuwtjes 18 februari

Utopia nieuwtjes 18 februari

De Utopia nieuwtjes van vandaag kun je hier terug lezen. Alle kleine gebeurtenissen hebben we voor je op een rijtje gezet, zo ben je volledig op de hoogte.

 • Even terug naar gisteren avond, Colinda heeft een tatoeage laten zetten door Laura op haar rug. (zie foto)
 • Een nieuwe hint voor Kraak de code dag 3 van de 6: Iedereen is uniek. Meer informatie over de actie? Klik hier
 • Vanmorgen waren er een aantal bewoners vroeg wakker, Wilco, Chris en Patrick. Wilco probeert zo veel mogelijk bewoners eruit te krijgen. Het dakraam moet nog verder afgemaakt worden.
 • Niet alleen Colinda ontvangt post, Joey wordt ook wakker gemaakt. Wilco heeft een stapeltje post voor hem bij. Als Joey wakker geworden is zegt hij. Lieve vrienden, familie en kennissen, ik hou veel van jullie maar ik ga écht niet mijn post lezen als ik net uit mijn nest kom. Ik ga eerst douchen!
 • Patrick is druk bezig met het zagen van houtjes. Wat zou hij gaan maken?
 • De samenwerking van Utopia magazine verloopt niet zo goed. Ze heeft namelijk het gevoel dat Patrick alle beslissingen in zijn eentje neemt. Wanneer zal ze het gesprek met Patrick aan gaan?
 • Bjorn heeft een lek gevonden in het gemeenschap uren systeem. Sommige bewoners doen voor 1 minuut de was en schrijven vervolgens één uur. Volgens Chris maakt het niet zoveel uit de fraudeurs lopen vanzelf tegen de lamp. We zullen het wel merken…

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen. Kom je regelmatig even terug? Niets meer missen over Utopia? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

Colinda krijgt tatoeage

Tatoeage van Colinda

Het resultaat

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. dogfan at 12:53

  Ik hou niet van tatoos en heb er weinig verstand van wat ik wel zie hoe mismaakt dit is ,en het ergste het is voor je leven lang ,vreselijk wie daar naar toe gaat moet smarten geld toe krijgen

 2. Margo at 20:37

  Ik vind die Ivan geen fijne man, wat n heerser zeg. en ik vind hem gemeen. Je hebt gewoon niks meer te zeggen , hij zal het bepalen. Dat hij van onze tuinman zijn hand /pols omdraaide kan ook niet . Dat heb ik vanavond gezien. Nicole moet er niet meer aan beginnen, n vos verlies wel z’n haren maar nooit z’n streken. Hij zal nooit veranderen . Als vrouw moet je niet bij hem zijn .Dat word drama. En steeds zeggen het spijt mij, betekend dat het ook niet meer voor moet komen . Hij vervalt steeds weer in het zelfde .

 3. BK at 13:17

  Het is me werk, maar laat ik hier maar niks over zeggen! Als je de foto bekijkt zegt dat al genoeg, denk…
  Te triest voor woorden!! Ik begreep van me vriendin dat er al genoeg mensen der eigen hebben gemeld voor een afspraak…. dat kan toch niet als ze dit zien!

 4. talleke at 13:13

  oooo is dat de tattoo al ik dacht dat het pen gedaan was als voorbeeld.
  als dat niet zo is dan is het rotzooi. dus mensen niet naar utopio voor een tattoo

 5. anneke at 11:50

  Wat moet dat voorstellen dat figuurtje boven de letters en welke letters zijn het
  ik heb het beeld naar voren gehaald maar zie dat het niet helemaal goed is op gevuld is er geen deskundigge bij geweest of mag ze zonder werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *