Post voor Colinda

Post voor Colinda

Tijd voor post in Utopia, Colinda en Joey mogen vandaag genieten van berichtjes van het thuisfront!

Colinda is natuurlijk erg benieuwd wat haar familie van Wilco vindt nu ze al een tijd niks meer met Patrick heeft. Colinda begint te lezen en laat niet zo veel los. Ook Wilco is nieuwsgierig en komt er dan ook snel bij staan. Hey hey hey ik zag mijn naam staan zegt Wilco tegen Colinda. Wat is dat? Colinda antwoordt dat er in de brieven staat dat hij serieus met haar om moeten gaan. Maar veder is de post positief te noemen! Ook krijgt ze in redelijk wat brieven te horen dat ze een stuk gelukkiger oogt. Colinda is blij met haar post dat is wel aan haar mimiek te zien. Wat zal de dag nog meer gaan brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 13:11

    Volgens mij kan er niemand zijn eigen post lezen zonder dat er iemand er bij is lijkt me sterk dat de dochters er blij mee zijn hoe ze moeder zien op tv

  2. Druif at 13:10

    Ach fles bruinings spray wil ook nog helpen natuurlijk.
    Gelukkiger? Even kijken hoelang dat duurt.
    Zolang er een bed staat met mannelijk”schoon” vast lang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *