Wilco vreest voor de nominatie

Wilco vreest voor de nominatie

De nominaties komen steeds dichterbij, volgende week vindt deze al plaats. Wilco vreest dat de stemming negatief voor hem uit zal pakken…

Nicole gaat het gesprek met de bouwer aan over de nominatie. Het wordt na 2 maanden wel weer eens een keer tijd zo zegt Nicole. Maar natuurlijk geeft het de bewoners ook zorgen zo zal later in het gesprek blijken. Wel weet Nicole op wie ze zal stemmen, al haar stemmen zullen waarschijnlijk naar Patrick gaan. Wel denkt ze dat er nog 2 mannelijke bewoners kans maken om genomineerd te worden. Als je goed bent voor de gemeenschap wordt dat vanzelf wel gezien en als je niet goed bent voor de gemeenschap wordt dat ook gezien aldus Wilco. Ook laat hij wat los over zijn verwachtingen. Zo verwacht Wilco niet dat Ivan zich zorgen hoeft te maken maar hij vreest zelf genomineerd te worden. Ik denk dat ik minimaal 6 stemmen krijg, 3 van Gio en 3 van Patrick. Nicole antwoordt daar anders over te denken, omdat er op dit moment twee zulke extreme types aanwezig zijn en als je daar niet op zult stemmen, je het gedrag goedkeurt. En ik denk dat iedereen zich dood irriteert aan bepaalde mensen en bepaald gedrag. Het maakt me toch allemaal geen fluit uit. Als er sowieso maar één persoon op de bank zit. Hier kan Wilco zich wel in vinden. Maar hoe zal de nominatie uitpakken? We weten het volgende week!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 20:01

  mijn stemmen , wilco , patrick en colinda , die 2 hebben nu de schurft aan elkaar .
  maar heel eerlijk , ik vindt patrick en colinda eg bij elkaar passen , eg als man en vrouw .
  wilco is meer een 1selganger. ik vindt eerlijk dat wilco , laat ik het zo zeggen , niet eg een vrouw type meer een losbol , kat uit de boom kijken type , komt er een vrouw goed , en komt er niks ook goed , gewoon door blijven ademen , zo n type persoon .

 2. Sonja Hiemstra at 00:54

  Ik zou willen stemmen op mensen, die niks toevoegen zoals Naomie en Gaby. Collinda doet wel veel, maar ik vind haar erg egocentrisch. Patrick zal wel veel stemmen krijgen, maar ik vind, dat hij het verdiend om zijn projecten af te maken en de nieuwe inwoner mag hem niet de straat op sturen.

 3. ah at 14:37

  Een stem voor Wilco, Chris en Patrick. Dat zijn in mijn ogen de mensen die in Utopia voor een slechte sfeer zorgen. Gabrielle; ga door met afvallen. Dat moet een van jouw doelen zijn. Je kunt een voorbeeld worden voor andere mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *