Komt er nog een centraal?

Komt er nog een centraal?

Het nieuwe beloningssysteem van Wilco is sinds vandaag in gegaan. Dit houdt in dat de bewoners minder luxe zullen leven… Maar ook dat bewoners gemeenschapsuren in kunnen vullen en hiervoor een beloning krijgen. Laura, Wilco en Mark spreken elkaar over dit systeem op de vide. Het stel wil vanavond eigenlijk nog in centraal om te  bespreken wie wat gedaan heeft…

Tijdens dat centraal zullen de bewoners in kunnen vullen wat ze zoal gedaan hebben voor de gemeenschap. Ook Lijkt Mark het wel wel wat om de uren te verantwoorden en het eens goed te evalueren. Laura is benieuwd wat haar  mede bewoners vandaag hebben gedaan en of zij wel recht hebben op de uren die ze straks zullen gaan claimen. Ook denkt ze dat er wel wat gezeik zal ontstaan. Maar dat hoort gelukkig  bij het experiment! Wilco sluit zich daar helemaal bij aan én de bewoners die niets hebben gedaan worden nu met hun neus op de feiten gedrukt. En Laura denkt dat door dit systeem de groep wel productiever zal worden. We zijn erg benieuwd hoe het zal verlopen, vanavond nog een centraal? En wie heeft er wel of beter gezegd niets gedaan?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 21:31

    Wat verstaan hun onder niets doen doet iedereen dan wat wat geld opbrengt volgens mij doen Wilco en Mark alleen als er markt is en de rest doet bijna niemand iets wat geld opleverd buiten het tatoo en af en toe misschien het verkopen via de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *